Atik Ismailin nettisivut

TERVETULOA SIVUILLE!

 

 ONNELLISTA VUOTTA 2017!

 

 

 

KAI PAHLMANIN MUISTO ELÄÄ!

 

 

 ”Muutaman viikon kuluttua tajuan, kuinka paljon kaipaan stadin kulmia, kapakoita, Töölön Bollista ja kavereita. Hurriganesta sekä humalaa. Ammattilaisen arki on kerrassaan tylsää. Harjoituksia, loikoilua, syöntiä, pelejä, harjoituksia, lepoa ja joutilaista ajanviettoa. Lisäksi armotonta kilpailua pelipaikoista. Turkin liigassa saa pelata vain kaksi ulkomaalaista yhtä aikaa kentällä. Meitä on neljä.”

 

 

 

 

 

 

 AMMATTINA JALKAPALLO

  

http://www.minervakustannus.fi/kirjat/kirja.php?kirja=1155

 

 

Suomalaisen jalkapallon historiaan mahtuu suuri joukko pelaajia, jotka ovat lähteneet maailmalle tekemään uraa ammattilaisina. Jotkut heistä, kuten Jari Litmanen ja Sami Hyypiä ovat olleet lajinsa huipulla ja edustaneet eurooppalaisia suurseuroja. Useiden kohdalla matka maailman jalkapallokentille on ollut avara ja antoisa. Joidenkin kohdalla taas kaikki ei mennyt, niin kuin piti.

 Atik Ismail on koonnut suomalaisten jalkapalloammattilaisten tarinoita ja peliuran vaiheita kiinnostavaksi historiikiksi. Kirja kertoo millaista on futaajan elämä ja peli maailman eri kolkissa.


 Milloin ensimmäiset jalkapallolähettiläämme lähtivät maailmalle? Mitä he kokivat? Miten jalkapallomaailma on muuttunut noiden pioneerien vuosista? Paljonko pelaajat ovat ansainneet? Tästä kirjasta löytyvät vastaukset näihin ja moniin muihin futisfaneja askarruttaviin kysymyksiin.


 Yllättäviä käänteitä, erikoisia tapahtumia, ilmiöitä, sankareita, iloa, tuskaa, voittoja, tappioita ja suuria tunteita. Sitähän se kaikki on ollut vuosina 1952-2014.

 

 

 Perparim Hetemaj Chievo

 

 

 

HJK -AC MILAN LEGENDAT 2014!

 

KIITOS KAIKILLE!

 

TAMPERE 2015 TPV/KÖLVIT

KOTSIVU KÖLVIT

 

 

KESÄÄ 2014

 

ILOSAARI-ROCK ROLLARIT RUNOUTTA!

Timo Kämäräinen, kitara

 

Tommy Lindgren haastattelee

 

 

FUTISLEIRI LIEKSASSA!

 


 

KIITOS LIEKSA, AMAL, LEIRILÄISET JA KUMPPANIT!

 

 

 Itsenäisyyspäivän vastaanotolla 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 


KIRJA SAANUT HYVIÄ ARVOSTELUJA:

 

JUKKA VIRTANEN: MESTARILLISTA TEKSTIÄ

 

SAVON SANOMAT: Eero Rissasen itsetunnolla varustettuna tämän päivän Huuhkajat lentäisivät arvokisoihin muutamalla siiveniskulla. Lentorata kulkisi pilvien yläpuolella, auringon heijastaessa säteitä parveen, jota johtaisi itseoikeutetusti "Iero".
Legendaarista kuopiolaispelaajaa ylistävä ote on Atik Ismailin maanantaina julkistettavasta kirjasta Mestaruussarjan maestrot. Kirja on hieno kunnianosoitus niille suomalaisille jalkapalloilijoille, jotka ihastuttivat ja vihastuttivat yleisöä vuosina 1960–1989.
Niinä vuosina, kun kirjoittaja kiivaimmin hengitti leikatun nurmen tuoksua ja herätti itsekin suuria tunteita katsojissa.
Kirjassa on esitelty hieman yli sata mestaruussarjan tähteä.
Ismail tekee merkittävän kulttuurityön: kirja on oikea aarreaitta kotimaisen jalkapallon ystäville.
Kirjoittajan rakkaus lajiin paistaa tekstistä, joka piirtää taitavan ajankuvan eri vuosikymmeniltä.
Maestrojen muistot tuovat esiin lisävalaistusta joihinkin tarinoihin ja kuljettavat lukijan muistojen matkalle suomalaiskenttien katsomoihin.
Ismail kirjoittaa lennokkaasti ja hyväilee taitavalla sanankäytöllä sekä mehevillä jutuillaan lukijan makuhermoja.

 

 

 

 

  

 

KAI PAHLMAN MAESTROJEN MAESTRO

 

 

rocktaijjetta

by ElinAtik 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kirjat

Cisse by Atik Ismail Isältä Pojille kirja by Atik Ismail Klubin Kundit kirja by Atik Ismail Zoom Juhlii Jälleen by Atik Ismail Pekko Perkko by Atik Ismail

 

GALLERIA


Vierailijoita

Paikalla 24 vierasta ja ei kirjautuneita

TAPETILLA

OMAELÄMÄKERTA

MAAHANMUUTTAJAFUTAAJAT

MARKKU SÖDERSTRÖM

LehPa-77

Empatia

Sympatia

Love and Peace